De ce să comanzi paste?

Când rămâi la birou până târziu să finalizezi un proiect important, când lucrezi de acasă și te prinde noaptea la laptop, când realizezi că îți este foame, dar nu ai energie să gătești, ce comanzi de la Black Box?

Pastele sunt alegerea perfectă

Pastele sunt extrem de versatile și, pe lângă faptul că sunt delicioase, îți potolesc foamea imediat. Uite câteva motive pentru care merită să comanzi paste de la Black Box, oricând îți este foame.

Avem o mulțime de combinații în meniu

Paste Carbonara, cu pește, cu multă brânză, cu roșii, carne sau chiar creveti. Iată câte opțiuni ai la dispoziție, astfel încât este aproape imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. Pastele sunt extrem de versatile, iar not am încercat să aducem unele din cele mai populare rețete. Sortimentele de paste preferate de clienții noștri sunt Carbonara, Polo e Funghi si Toscani. Pe lângă acestea, noi îti recomandam și pastele cu somon afumat sau Chef Pasta. De ce să nu le guști pe toate?

Pastele țin de foame

Pastele sunt făcute din grâu și pot fi asociate cu legume, carne, peste, etc. Sunt o sursă grozavă de energie și îți pot potoli ușor foamea. În loc să mănânci foarte mult, poți rămâne la o porție de paste gustoase și te vei simți sătul imediat. Încearcă niște paste Pomodori de la noi.

Sosuri diferite, forme diferite

În funcție de sosul sau ingredientele cu care sunt asezonate pastele, forma lor diferă. Unii preferă spaghetti, alții penne, alții tagliatele. Știm că poate părea un detaliu minor, dar forma influențează gustul final, așa că poți alege sortimentul de paste din meniul Black Box și în funcție de forma pe care o preferi.

Cina perfectă

O cină rapidă în familie sau o cină cu prietenii – în ambele scenarii pastele pot juca rolul principal. Dacă deschizi și o sticlă de vin lângă paste, ai deja o atmosferă romantică. Cum spuneam, pastele sunt extrem de versatile.
Ți s-a făcut poftă? Dacă te-am convins să comanzi paste pentru cina de azi, vezi meniul de paste și plasează o comandă. Livrăm în cel mai scurt timp.